Topscorer van vorig jaar geeft Anfield reden om te juichen voor 3 keer je inzet!

Vanmiddag om 16:00 speelt Liverpool tegen Brighton & Hove Albion in het fantastische Anfield stadion. De wedstrijd staat onder leiding van Andrew Madley. De ploeg van trainer Jürgen Klopp zal gebrand zijn om de aansluiting met de top weer te vinden, terwijl Brighton & Hove Albion keurig op een vierde plek staat!

Liverpool heeft een bewogen seizoen tot nu toe, zo werd er dit seizoen pas twee keer gewonnen, speelden The Reds drie keer gelijk en verloor het eenmaal, van Manchester United. Voor de interland break wist Liverpool met 2-1 te winnen van Ajax, wat een goede opsteker is geweest voor de break. Klopp zal deze vorm vast willen houden en nu door willen pakken richting de top.

Mohamed Salah wist dit seizoen pas drie keer te scoren, twee keer in de Premier League en één keer in de Champions League. De vorm lijkt echter terug te keren bij de Egyptische superster, want hij wist afgelopen week twee keer te scoren voor Egypte en zijn laatste duel voor Liverpool wist hij ook het net te bereiken.

Brighton & Hove Albion heeft een fantastisch seizoen tot dusver, de club verloor pas één keer, speelden één keer gelijk en wonnen maar liefst vier keer! Dat de club in een goede vorm zit, viel gelijk op bij de topteams, zo ging de trainer van Brighton, Gary Potter, naar Chelsea. Het is nu de vraag of de nieuwe trainer van Brighton ook zo goed kan presteren.

Wij denken dat Liverpool de winst op Anfield houdt en dat Mohamed Salah weer gaat scoren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden