Koploper wint in doelpunt arme wedstrijd voor bijna 4 keer je inzet!

Vanavond staat er weer een competitiewedstrijd in de Serie A op het programma. Napoli gaat het opnemen tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Diego Armando Maradona en begint om 15:00.. Dit stadion is gelegen in Napels. De wedstrijd staat onder leiding van de Italiaanse scheidsrechter Luca Massimi.

Napoli staat op de eerste plaats met zeventien punten. Vorig jaar eindigde de club uit Napels op de derde plek. Gli Azzurri wist vijf keer te winnen, van AC Milan, Spezia, Lazio, Monza en Hellas Verona. Daarnaast werd er gelijkgespeeld tegen Fiorentina en Lecce. In de wedstrijden werd vijftien keer gescoord en werden vijf goals geïncasseerd.  

Torino staat op een negende plek met tien punten uit zeven wedstrijden. Vorig jaar eindigde Torino op een tiende plaats. Granata wist drie keer te winnen, van Monza, Cremonese en Lecce. Ze speelde gelijk tegen Lazio en verloren van Atalanta, Inter en Sassuolo. In deze wedstrijden wist Torino zes keer te scoren en moesten ze zeven goals incasseren. 

De laatste drie duels heeft Napoli gewonnen en in de laatste veertien wedstrijden heeft Napoli niet verloren. In de laatste zeven ontmoetingen tussen Napoli en Torino vielen er minder dan 2.5 goal.

Wij denken dat Napoli wint en er minder dan 2.5 goals vallen.