Blaugrana weet voor de zesde keer op rij te winnen voor ruim 3 keer je inzet!

Vanavond staat de wedstrijd tussen RCD Mallorca en Barcelona op het programma.

De wedstrijd begint om 21:00 en staat onder leiding van de Spaanse scheidsrechter Jesus Gil Manzano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi de Son Moix. Dit stadion is gelegen op het eiland Mallorca.

RCD Mallorca behaalde acht punten uit zes wedstrijden en staan daarmee op een tiende plaats. Ze wisten twee wedstrijden te winnen, van Rayo Vallecano en UD Almeria. Daarnaast speelde ze twee keer gelijk en verloren ze twee keer. RCD Mallorca wist zes doelpunten te maken en kregen zeven goals om de oren. 

Barcelona staat op een tweede plaats met zestien punten. Het team van Xavi wist vijf keer te winnen en speelde één keer gelijk. Dat was de eerste wedstrijd van de competitie tegen Rayo Vallecano. In de wedstrijden werd achttien keer gescoord en werd er slechts één tegengoal geïncasseerd. De van Bayern München overgekomen spits Lewandowski, heeft een groot aandeel in de gemaakte doelpunten. Hij wist namelijk acht keer te scoren in de La Liga.

De laatste negen onderlinge wedstrijden wist FC Barcelona allemaal te winnen. 

Wij verwachten dat FC Barcelona wint, de nul houdt en dat Robert Lewandowski scoort.