Topploeg weet eindelijk weer te overtuigen voor 2,5 keer je inzet!

Vanavond om 20:30 wordt in de Allianz Arena de wedstrijd gespeeld tussen Bayern München en Bayer 04 Leverkusen. De ploegen van Julian Nagelsmann en Gerardo Seoane willen na de interland break graag weer winnen, beide teams wonnen de wedstrijd voor de break niet!

Bayern München begon dit seizoen fantastisch, de eerste 3 wedstrijden werden overtuigend gewonnen met 1-6, 2-0 en 0-7. Daarna ging het wat minder lopen bij de huidige kampioen, zo werd er drie keer op rij gelijkgespeeld en de laatste wedstrijd werd zelfs verloren. Aan trainer Julian Nagelsmann de taak om zijn ploeg vandaag weer te laten winnen.

Sadio Mané is een grote naam in de voetballerij, maar wist pas 3 keer te scoren in de Bundesliga, afgelopen week wist hij het net voor zijn land Senegal wel weer te raken. De getransfereerde speler van Liverpool zal vandaag zijn klasse willen laten zien!

Bayer 04 Leverkusen heeft een matig seizoen. De ploeg uit Leverkusen wist pas één keer te winnen, speelden twee keer gelijk en verloren maar liefst vier keer! Daarmee staat de ploeg van Seoane op de 15e plek, net boven de degradatiestreep.

In vorige edities eindigde deze pot vaak in meer dan 2,5 doelpunten, zo werd er van de laatste 10 edities maar liefst 8 keer meer dan tweeënhalf doelpunten gescoord. Bayern is al 6 wedstrijden ongeslagen tegen Leverkusen.

Wij denken dat Bayern München weer weet te winnen, dat topschutter Mané minimaal een doelpunt weet te prikken en dat er meer dan tweeënhalf goals zullen vallen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden