Les Phoceens winnen weer en Chileense sterspeler scoort voor ruim 3 keer je inzet!

Angers en Marseille gaan het vanavond tegen elkaar opnemen in de Ligue 1. De wedstrijd begint om 21:00 en speelt zich af   in het stadion van Angers, ook wel Stade Raymond Kopa genoemd. De wedstrijd staat onder leiding van de Franse scheidsrechter Johan Hamel. 

De thuisploeg Angers, staat op een veertiende plaats met acht punten uit acht wedstrijden. Ze wisten twee wedstrijden te winnen, twee keer gelijk te spelen en ze hebben drie keer verloren. In acht wedstrijden wist Angers negen keer te scoren en moesten ze achttien doelpunten incasseren.

Marseille is dit seizoen erg goed begonnen en hebben nog geen één keer verloren. Ze staan op de tweede plaats met maar twee punten achter koploper Paris Saint-Germain. Les Phoceens heeft twintig punten weten te behalen in acht wedstrijden. Er werd acht keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. In acht wedstrijden werd er zestien keer gescoord en werden er vijf goals geïncasseerd. Van de zestien goals wist de Chileense spits Alexis Sanchez er vier te maken. Hierdoor is hij clubtopscorer van Marseille in de Ligue 1 dit seizoen. 

In de laatste drie onderlinge wedstrijden heeft Marseille niet verloren. Marseille won twee keer, met 5-2 en met 3-2. De andere wedstrijd werd het 0-0.

Wij verwachten dat Marseille ongeslagen blijft en weer wint. Daarnaast scoort Alexis Sanchez weer een doelpunt.