Heracles wint weer voor ruim 2 keer je inzet!

Vanavond om 20:00 staat de wedstrijd FC Den Bosch – Heracles Almelo op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert. Dit stadion is gelegen in Den Bosch.

De thuisploeg, FC Den Bosch staat op een verrassende achttiende plaats. Waar de Bosschenaren vorig jaar nog elfde eindigde, ploeteren ze nu onderin. De ploeg van Jack de Gier behaalde nog maar zes punten uit acht wedstrijden. Ze wisten nog maar twee keer te winnen, van Top OSS en van ADO Den Haag. De andere zes wedstrijden werden allemaal verloren. 

De verrassende degradant uit de Eredivisie, Heracles Almelo, is wel goed begonnen aan het seizoen. De Almeloërs wisten negentien punten te behalen uit acht wedstrijden en staan op een gedeelde eerste plek met PEC Zwolle. Heracles Almelo wist zes keer te winnen, één keer gelijk te spelen en hebben één keer verloren. De ploeg van John Lammers wist 22 keer te scoren en kreeg negen goals tegen. 

FC Den Bosch en Heracles Almelo hebben één keer eerder tegen elkaar gespeeld, in de KNVB Beker. Deze wedstrijd was Heracles Almelo met 1-2 te sterk.

Wij denken dat Heracles gaat winnen. Daarnaast verwachten we dat er meer dan 2.5 goal valt, want de in de laatste negen wedstrijden van Heracles Almelo, was dit acht keer het geval.