Eindhoven blijft ongeslagen voor bijna 3 keer je inzet!

Vanavond staat de wedstrijd tussen FC Eindhoven en FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. De wedstrijd begint om 20:00 en wordt gespeeld in het Jan Louwers Stadion. Dit stadion is gelegen in Eindhoven. 

De thuisploeg staat op een derde plek met achttien punten uit acht wedstrijden. FC Eindhoven staat maar één punt achter koplopers PEC Zwolle en Heracles Almelo.

Er werd vijf keer gewonnen en drie keer gelijk gespeeld. FC Eindhoven heeft nog geen wedstrijd verloren. In de acht wedstrijden wist FC Eindhoven zeventien goals te scoren en zeven goals te incasseren. 

Tegenstander FC Dordrecht staat op een zestiende plaats, één plek hoger dan waar ze vorig jaar zijn geëindigd. De Schapenkoppen wisten zeven punten te verzamelen uit acht wedstrijden. Er werd twee keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Daarnaast werd er vijf keer verloren. Dordrecht wist acht keer te scoren en kreeg dertien doelpunten tegen. 

De laatste vier onderlinge wedstrijden werden allen gewonnen door FC Eindhoven. In drie van de vier wedstrijden scoorden beide teams en viel er meer dan 2.5 goal per wedstrijd.

Wij verwachten dat Eindhoven wint, beide teams scoren en er meer dan 2.5 goal valt.