Nummer 2 van de wereld wint in twee sets voor ruim twee keer je inzet!

Vanmiddag zal de Noor, Casper Ruud het opnemen tegen Nicolas Jarry, de nummer 111 van de wereld. De wedstrijd wordt gespeeld op het ATP toernooi in Zuid-Korea, Seoul. De ondergrond is hardcourt.

De Noor had de vorige ronde een bye. Ruud zal het nu gaan opnemen tegen een qualifier, Nicolas Jarry.

Casper Ruud is de eerst geplaatste op het toernooi en zal het toernooi in theorie dus moeten winnen. De nummer 2 van de wereld heeft dit seizoen 24 wedstrijden gespeeld op hardcourt, en verloor daar maar 6 wedstrijden van. Onlangs verloor de Noor het grote toernooi: US Open in een fantastische pot tegen Carlos Alcaraz, de nummer 1 van de wereld, de wedstrijd eindigde in 4-6, 6-2, 6-7, 3-6. Ruud zal dus gemakkelijk moeten winnen van de resepectievelijke nummer 111 van de wereld.

Nicolas Jarry heeft dit jaar pas 8 wedstrijden gespeeld op hardcourt, maar wist daar wel 6 potten van te winnen, echter werd er niet gewonnen van een bekende naam in de tennis wereld. De vorige wedstrijd werd gewonnen met een 6-3, 7-6.

Wij denken dat Casper Ruud vandaag een makkelijke wedstrijd zal hebben en dat hij de winst binnen twee sets pakt! Daarnaast denken we dat de Chileen, Nicolas Jarey niet meer dan 8 games weet te pakken, en het dus maximaal in 6-4, 6-4 eindigt.