Makkelijk potje voor 21 Grand Slams winnaar levert ruim 2,5 keer je inzet op!

In Tel Aviv zal vandaag in de achtste finale de wedstrijd plaats vinden tussen Novak Djokovic en Pablo Andújar-Alba. De oud-nummer 1 zal het gaan opnemen tegen de nummer 115 van de wereld. Djokovic speelt weinig toernooien, doordat hij niet overal mag tennissen, omdat hij mogelijk niet gevaccineerd is. De ondergrond is hardcourt.

Dat Novak Djovokic een fantastische tennisser is, weten we inmiddels al een lange tijd. Zo hoort hij zeker in het rijtje met Rafael Nadal en Roger Federer thuis. De nummer 7 van de wereld speelt niet alle toernooien, omdat hij zich niet wilt vaccineren. Daardoor speelt de Serviër minder potten en is hij inmiddels gedaald naar de 7e plek op de wereldranglijst. In juli wist Novak nog wel een Grand Slam te winnen, namelijk Wimbledon. De 21 voudig Grand Slam winnaar wist al 88 titels op zijn naam te schrijven in zijn enorme carrière.

De Spanjaard, Pablo Andújar-Alba heeft al een wedstrijd weten te winnen in Tel Aviv, hij won met 7-6, 6-1 van de Braziliaan, Thiago Monteiro. Andujar-Alba heeft dit jaar 10 wedstrijden op hardcourt gespeeld, in die 10 wedstrijden verloor hij 5 keer.

Novak Djokovic heeft al negen keer de Australian Open (Grand Slam) gewonnen, die ook de ondergrond hardcourt heeft. Hardcourt ligt de Serviër dus overduidelijk erg goed. Wij denken dat het een makkelijke pot voor Djokovic zal worden en dat er maximaal 16 games zullen vallen.