Een duidelijk kwaliteitsverschil in Zuid-Korea zorgt voor een simpele overwinning!

In Zuid-Korea staat er een Amerikaans duel op het programma. McDonald mag het tegen Fritz opnemen voor een plek in de kwartfinale. Voor McDonald is dit een zeer lastige opgave, aangezien Fritz op papier een veel betere speler is. De nummer 82 van de wereld kan niet tevreden zijn met zijn hardcourt-seizoen. Hij wist van zijn 10 wedstrijden op de ondergrond slechts 4 te winnen. 3 keer was de eerste ronde meteen zijn eindstation. Met tegenstanders als Ruusuvuori, Molcan en Sousa zijn dit toch geen al te beste prestaties.

Fritz heeft wel al prima resultaten behaald. Zo bereikte de Amerikaan in Cincinnati de kwartfinale, waar hij botste op een goed spelende Medvedev. In Cincinnati wist hij onder andere Kyrgios en Rublev te verslaan, wat natuurlijk goede prestaties zijn. Vorige week wist Fritz in de Laver Cup nog te winnen van de nummer 8 van de wereld Norrie. Met zijn sterke opslag gevolgd door goede slagen maakt hij het zijn tegenstanders zeer lastig.

Gezien de vorm van beide spelers verwachten we dat Fritz vandaag simpel wint.

Live Betting NL - de #1 op live wedden