Onze landgenoot overtuigd wederom met fantastisch tennis!

Na een succesvol optreden in de Davis Cup, neemt Van de Zandschulp het vandaag in Tel Aviv op tegen Sousa. De vorm van de Portugees is zeer matig. Vorige week was de eerste ronde in Metz zijn eindstation, al was dit wel tegen een goed spelende Wawrinka. Zijn avontuur in de Davis cup is ook succesvol, maar met Brazilië als tegenstander had hij dan ook geen al te moeilijke tegenstanders. Verder werd de nummer 61 van de wereld in de kwalificatie van Montreal uitgeschakeld, waarna hij meteen in eerste ronde van het hoofdtoernooi in Winston-Salem verloor.

Van de Zandschulp had zeer lastige tegenstanders in de Davis Cup. Hij versloeg Bublik in 3 sets, waarna hij in 2 sets te sterk was voor zowel Norrie als Fritz. Net zoals Sousa, was onze landgenoot ook actief in Winston-Salem. Daar wist hij de halve finale te bereiken, waar hij verloor tegen de uiteindelijke toernooiwinnaar Mannarino.

Gezien de fantastische resultaten van Van de Zandschulp, verwachten we dat hij vandaag wederom simpel wint. Sousa is in onze ogen duidelijk van een minder niveau, waardoor een 2-0 overwinning zeer haalbaar is.