Hattrick Hero scoort weer voor ruim 3 keer je inzet!

In het Ullevaal Stadion, gelegen in Oslo, wordt vanavond beslist of de Noren of de Serviërs naar League A gaan in de Nations League. Bij gelijkspel zijn de Noren zeker van een plekje, de Serviërs moeten winnen. Het zal hoe dan ook een titanen strijd worden tussen de doelpunten machines, Haaland en Mitrović.

Noorwegen verloor afgelopen zaterdag met 2-1 van Slovenië, dit was pas hun eerste verliespartij in de Nations League. Uiteraard wist Haaland het net weer te bereiken. De Noren hebben drie keer gewonnen, speelden één keer gelijk en verloren dus ook één keer. Met 7 goals voor en 5 doelpunten tegen staat Noorwegen bovenaan met 10 punten. Vanavond zullen de Noren moeten revancheren, willen zij de promotie maken naar League A.

Servië.won afgelopen zaterdag hun wedstrijd met 4-1. De Serviër Aleksandar Mitrović wist er maar liefst 3 van te maken, een hattrick. Servië wist 3 wedstrijden te winnen, speelden één keer gelijk, en verloren ook één keer, van de Noren. Het doelsaldo van Servië is 11-5, maar in de Nations League geldt het onderling resultaat, dus om die reden staan de Serviërs op plek 2, en de Noren op 1. Als Servië net zo’n wedstrijd kan spelen als tegen Zweden, maken ze en grote kans om van Noorwegen te winnen.

Wij verwachten dat Servië minimaal een punt pakt, omdat zij in een betere vorm verkeren. Daarnaast zal “the main man” Mitrović een grote kans maken om een doelpunt te scoren!