Een simpele eerste ronde voor de vrouw in vorm!

Op het WTA-toernooi in Estland staan Zhang en Kuzmova tegenover elkaar. De Chinese is terecht de favoriet vandaag, aangezien ze aan een zeer goed hardcourt-seizoen bezig is. Vorige week bereikte ze de halve finale in Tokio, waar ze met 7-6/6-2 verloor tegen Samsonova. Op de US Open werd Zhang in de 8ste finale met 7-5/7-5 uitgeschakeld door de nummer 8 van de wereld Gauff. Verder behaalde ze ook al de kwartfinale in Cincinnati, waar ze onder andere Osaka en Kontaveit versloeg.

Kuzmova zal voor velen een onbekende speelster zijn. De nummer 151 van de wereld is voornamelijk actief op Challenger- of ITF-toernooien. Deze week wist ze 2 keer in 3 sets te winnen van de nummer 157 en 172 van de wereld, waardoor ze vandaag in de eerste ronde mag aantreden. Op de US Open werd de Russische in straight sets uitgeschakeld door de nummer 35 van de wereld Rogers.

Er is vandaag een serieus kwaliteitsverschil tussen deze dames. Zhang is een WTA-niveau gewend, terwijl Kuzmova op een lager niveau actief is. Hierdoor verwachten we een simpele overwinning voor Zhang.

Live Betting NL - de #1 op live wedden