De Schotten verslaan de nummer 27 van de wereld twee keer binnen één week voor ruim 3 keer je inzet!

Vanavond om kwart voor 9 staat de wedstrijd tussen Oekraïne en Schotland op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het Marshal Jozef Pilsudski Stadium. Dit stadion staat gevestigd in Krakow, in Polen. De wedstrijd staat onder leiding van de Griekse scheidsrechter Tasos Sidiropoulos. Beide landen hebben zich niet weten te plaatsen voor het WK.

Oekraïne staat met tien punten uit vijf wedstrijden op een tweede plek in groep 1, in League B. De Oekraïners wonnen tweemaal ruim van Armenië. Daarnaast werd er één keer gewonnen van Ierland en één keer gelijkgespeeld tegen Ierland. Daarentegen werd er ruim verloren van Schotland, de aankomende tegenstander.

Het Oekraïense elftal wist tien keer te scoren en moest vier goals incasseren.

De Schotten staan op een eerste plaats met twaalf punten uit vijf wedstrijden. Schotland wist vier wedstrijden te winnen, namelijk twee keer van Armenië, één keer van Ierland en één keer van Oekraïne. Daarnaast werd er ook een keer verloren van Ierland. De Schotten maakten elf goals en kregen vijf goals tegen.

Dit is de vijfde keer dat beide landen het tegen elkaar opnemen. De voorgaande edities eindigden nooit in een gelijkspel. Beide teams wonnen twee keer van elkaar.

Wij verwachten dat Schotland wint en eerste wordt in de poule.