De nummer 48 van de wereld wint en houdt de nul voor bijna 3 keer je inzet!

Vanavond staat de laatste wedstrijd in de Nations League in groep 2, in League C op het programma. De wedstrijd gaat tussen Griekenland en Noord Ierland. De aftrap is om kwart voor negen en de wedstrijd vindt plaats in het Georgios Kamaras Stadium.

Dit stadion is gelegen in Athene, in Griekenland. De wedstrijd staat onder leiding van de Slowaakse scheidsrechter Filip Glova. 

Griekenland wist twaalf punten te behalen uit vijf wedstrijden. De Grieken wisten vier keer te winnen, tweemaal van Kosovo, Cyprus en Noord Ierland. De laatste wedstrijd verloor Griekenland verrassend genoeg met 1-0 van Cyprus. In de vijf wedstrijden wist het Griekse elftal zeven goals te scoren en werd er maar één goal geïncasseerd.

 Noord Ierland bezet momenteel de laatste plaats. De Noord Ieren behaalde vijf punten uit vijf wedstrijden. Er werd één keer gewonnen, Kosovo werd met 2-1 verslagen. Daarnaast werd er tweemaal gelijkgespeeld tegen Cyprus. Kosovo en Griekenland wisten met minimaal verschil te winnen van de Noord Ieren. Noord Ierland maakte zes goals en moest zeven goals incasseren.

In de voorgaande edities wist Griekenland drie keer te winnen en Noord Ierland twee keer te winnen. De wedstrijd eindigde geen één keer in een gelijkspel.

Wij denken dat Griekenland de zesde editie tussen beide landen naar zich toe trekt en wint. Daarnaast houdt Griekenland de nul.