Verrassende degradant weet weer niet te winnen voor ruim twee keer je inzet!

In het Wembley Stadium staat vandaag een kraker klaar tussen de nummer 5 van de wereld, Engeland, en de nummer 11 van de wereld, Duitsland. Beide teams weten niet te overtuigen in de Nations League, en zullen vandaag aan de bak moeten om een goed gevoel over te houden voor het WK begint.

Engeland is dramatisch bezig in de Nations League, na het verliezen van het EK, wisten The Three Lions zich gemakkelijk te plaatsen voor het WK, maar in de Nations League staan de Engelsen pas op 2 punten. Afgelopen vrijdag werd er weer verloren van Italië. De Engelsen wisten al 5 wedstrijden niet te winnen en in de afgelopen 3 wedstrijden wisten ze niet eens het net te bereiken. De Engelsen zijn sowieso al gedegradeerd uit League A en spelen dus alleen voor eigen eer en een goede voorbereiding richting het WK.

Duitsland weet ook nog niet te overtuigen, ze staan met 6 punten op de derde plek, achter Italië en Hongarije. Afgelopen vrijdag verloren de Duitsers ook van laatstgenoemde met 0-1. Ook Die Mannschaft zal een goed gevoel over willen houden aan de Nations League, om een goede voorbereiding te hebben richting het WK.

Beide teams zien niet veel goals vallen in hun wedstrijden, zo vielen er in 5 van de laatste 6 edities minder dan 2,5 goals. Aangezien Engeland de afgelopen 3 wedstrijden zelfs niet heeft weten te scoren, denken wij dat minder dan 2,5 goals wel weer aanzienlijk groot is.

Wij denken dat de Duitsers minimaal een punt meenemen uit Engeland, en dat er minder dan 2,5 goals zullen vallen.