EK-winnaar wint en pakt groepswinst voor ruim 3 keer je inzet!

Vanavond om kwart voor negen staat de wedstrijd tussen Hongarije en Italië op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in de Puskas Arena in Budapest. De Fransman Benoit Bastien moet de wedstrijd in goede banen zien te lijden. 

De Hongaren staan op een verassende eerste plaats in de poule des doods. Het Hongaarse elftal wist tien punten te behalen uit vijf wedstrijden. 

Er werd drie keer gewonnen, tweemaal van Engeland en één keer van Duitsland. Ook werd er een keer gelijkgespeeld tegen Duitsland en er werd er verloren van aankomende tegenstander Italië.

Hongarije wist acht doelpunten te maken en moest er drie incasseren. 

Het Italiaanse elftal staat momenteel op de tweede plaats met acht punten uit vijf wedstrijden. De WK winnaar van 2021 wist twee keer te winnen, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Van Engeland en Hongarije werd er gewonnen. Daarnaast werd er ook gelijkgespeeld tegen Engeland en Duitsland. Ook werd er een keer kansloos verloren van Duitsland. In deze wedstrijden wisten de Italianen zes keer te scoren. Daarnaast werden er zeven goals geïncasseerd. 

De voorgaande onderlinge edities werden allemaal gewonnen door de Italianen. De voorgaande wedstrijden eindigden in 2-1, 3-1 en 4-2 allemaal in het voordeel van het Italiaanse elftal. In alle wedstrijden vielen meer dan 2.5 goal.

Wij verwachten dat Italië weer wint en er meer dan 2.5 goal valt.