Een doelpuntarme wedstrijd levert je bijna 5 keer je inzet op!

In Stadion Pod Goricom wordt vandaag een spannende pot gespeeld. De nummer 67 (Montenegro) zal het gaan opnemen tegen de nummer 59 van de wereld (Finland). Beide teams spelen nog om degradatie te voorkomen uit League B.

Montenegro heeft een bewogen periode in de Nations League, zo wisten de Montenegrijnsen twee keer te winnen, speelden zij één keer gelijk en werd er ook twee keer verloren. Montenegro wisten tweemaal te winnen van Roemenië, speelden gelijk én verloren van Bosnië en Herzegovina en verloren van de Finnen. Dit leverde Montenegro 7 punten op en daarmee staan zij momenteel nog op de tweede plek. De Montenegrijnsen zien niet vaak doelpunten vallen in hun wedstrijden, zo werd er in de laatste 7 wedstrijden bij maar liefst 6 wedstrijden minder dan tweeënhalf doelpunten gescoord.

Finland heeft ook een mindere fase in de Nations League, zo wisten de Finnen pas één keer te winnen (van Montenegro), speelden zij twee keer gelijk, tegen zowel Roemenië als Bosnië en Herzegovina en verloren zij ook één keer van deze twee tegenstanders. De Finnen beschikken wel over topschutter Teemu Pukki, die topscorer aller tijden is bij Finland. Momenteel staan de Finnen op de 3e plek, en bij winst zijn ze sowieso niet gedegradeerd. Ook bij het Scandinavische land vallen er weinig doelpunten, zo werd er in de laatste 8 wedstrijden bij maar liefst 7 wedstrijden minder dan tweeënhalf doelpunten gescoord.

Wij denken dat de Finnen deze spannende wedstrijd zal winnen, en aangezien beide teams niet veel goals in hun wedstrijden zien, denken wij dat er minder dan drie goals zullen vallen.’

Live Betting NL - de #1 op live wedden