De nummer 57 van de wereld blijft ongeslagen in de Nations League voor 6,5 keer je inzet!

Vanavond staat de laatste Nations League wedstrijd op het programma in Groep 3 in League B. Roemenië gaat het opnemen tegen Bosnië en Herzegovina. Beide landen hebben zich niet weten te plaatsen voor het Wereldkampioenschap in Qatar.

Roemenië staat op een verassende laatste plaats met vier punten uit vijf wedstrijden.

De Roemenen wisten maar één wedstrijd te winnen, namelijk met 1-0 van Finland.

Daarnaast speelden ze gelijk tegen Finland en verloren ze tweemaal van Montenegro en één keer van Bosnië. Roemenië wist maar twee keer te scoren en kreeg maar liefst zeven goals tegen.

Bosnië en Hercegovina staat op een knappe eerste plek. De Bosniërs wisten elf punten te behalen. Daarnaast heeft Bosnië en Hercegovina nog geen wedstrijd verloren. Er werd gewonnen van Finland, Montenegro en Roemenië. Ook werd er gelijkgespeeld tegen Finland en Montenegro. In de vijf wedstrijden werd er zeven keer gescoord en werden er vier goals geïncasseerd.  

In de vijf voorgaande edities tussen Roemenië en Bosnië en Hercegovina eindigde het nooit met een gelijkspel. Roemenië wist drie keer te winnen en Bosnië en Hercegovina kwam twee keer als winnaar uit de bus.

Wij verwachten dat Bosnië en Hercegovina wint en ongeslagen de Nations League af sluit. Ook vallen er minder dan 2.5 goals.