Superster scoort en wint voor 7 keer je inzet!

Vanavond staat er een wedstrijd op het programma tussen de nummer 19 van de wereld (Wales) en de nummer 26 van de wereld (Polen). De wedstrijd begint om kwart voor negen en wordt gespeeld in het Cardiff City Stadium in Wales. De landen nemen het voor de vijfde keer in de historie tegen elkaar op. De voorgaande wedstrijden werden allemaal gewonnen door Polen. Beide landen gaan naar het WK in Qatar.

Wales staat stijf onderaan in de Groep 4, in League A in de Nations League. De Welshmen wisten maar één punten te behalen in vijf wedstrijden. Wales wist alleen thuis gelijk te spelen tegen België. Alle andere wedstrijden werden nipt verloren met een verschil van één doelpunt. De keepers van Wales moesten in totaal tien keer vissen. Zelf wist Wales wel redelijk veel te scoren, namelijk zes keer.

Polen staat op een derde plek met drie punten meer dan aankomende tegenstander Wales.

Het Poolse nationale team behaalde vier punten uit vijf wedstrijden. Polen wist één keer te winnen, namelijk van Wales. Daarnaast speelde ze gelijk en verloren ze van Nederland. Ook was Belgie twee keer te sterk voor het nationale elftal van Polen. De keepers van de nummer 26 van de wereld moest veel vissen, want Polen kreeg maar liefst twaalf goals tegen. Polen wist zelf vijf keer te scoren, mede dankzij Robert Lewandowski.

Wij verwachten dat Polen wint en Lewandowski de openingstreffer voor zijn rekening neemt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden