Ongeslagen richting het WK voor ruim vier keer je inzet!

De wedstrijd van de dag staat om 20:45 op het programma. De wedstrijd zal gaan tussen Nederland en België, de respectievelijke nummer 8 van de wereld tegen de nummer 2 van de wereld. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Anthony Taylor zal dit affiche gaan fluiten.

Nederland is bezig aan een fantastische reeks, zo werd er in de afgelopen 14 wedstrijden geen één keer verloren. Het lijkt erop dat Louis van Gaal met zijn 5-3-2 opstelling het Nederland onverslaanbaar maakt. De Leeuwen beschikken over een fantastische selectie, met topspelers als Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Steven Bergwijn. In de WK-kwalificatie wisten de Nederlanders zich direct te plaatsen, nadat er 7 keer gewonnen werd, twee keer gelijk en één keer verloren. Daarna bleven de Hollanders doorgaan met de goede vorm, zo werd er in de Nations League niet verloren en wisten ze maar liefst 4 keer te winnen. De vorige editie eindigde in een 1-4 voor Nederland. Wel krijgt Nederland vaak een tegengoal, zo scoorden beide teams in 6 van de laatste 7 wedstrijden.

België heeft ook een fantastische selectie, ze staan niet voor niets tweede op de wereldranglijst. Echter weten de Rode Duivels nooit echt te overtuigen op een groot eindtoernooi. Met spelers als Eden Hazard en Kevin de Bruyne staat België wel garant voor het maken van goals. De Belgen verloren in de Nations League ook pas één keer, dit was van Nederland. De Belgen zijn inmiddels vier wedstrijden ongeslagen, maar krijgen wel vaak een tegengoal. Zo scoorden beide teams in 8 van de laatste 10 wedstrijden.

Wij denken dat Louis van Gaal wederom een mooi resultaat weet te halen met de Nederlanders, maar dat België wel een doelpunt weet te maken.