De nummer 4 van de wereld wint voor de tweede keer op rij voor ruim 3 keer je inzet!

Vanavond om kwart voor negen, staat de laatste groepswedstrijd in de Nations League op het programma in groep 1, in League A. Denemarken en Frankrijk nemen het tegen elkaar op. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Parken.

Beide landen gaan deelnemen aan het WK en willen de Nations League goed afsluiten.

De thuisploeg staat op een tweede plaats en heeft negen punten verzameld. De Denen wisten drie keer te winnen, tweemaal van Oostenrijk en één keer van Frankrijk. De Denen moesten wel twee keer hun meerdere erkennen aan de Kroaten. De wedstrijden werden verloren met 2-1 en 0-1. Denemarken scoort wel redelijk makkelijk, ze wisten zeven goals te maken. Daarentegen kregen ze ook vijf goals om de oren.

De Fransen staan op een verassende derde plek met vijf punten uit vijf wedstrijden. Frankrijk wist maar één keer te winnen en dat was afgelopen donderdag van Oostenrijk. Daarnaast werd er gelijkgespeeld tegen Kroatië en Oostenrijk. Ook werd er verloren van Kroatië en Denemarken. In deze wedstrijden kreeg de WK winnaar van 2018 vijf goals tegen en wisten ze vijf keer te scoren. 

Wij verwachten dat de Fransen winnen en er meer dan 2.5 goals vallen.