WK op de weg en WK basketbal voor meer dan 2 keer je inzet!

Op zoek naar een paar leuke confrontaties voor dit WK kwam ik die tussen Mathieu Van Der Poel en Julian Alaphilippe tegen. Mijn voorbeschouwing over het parcours kan je in het artikel “Belgische glorie voor 4.5 keer je inzet op het WK Wielrennen!” vinden.

De Fransman Alaphilippe kent momenteel echt geen goed seizoen met opgaves in onder andere Brabantse Pijl, Luik Bastenaken Luik, Tour van Wallonië en ook in de recentste Vuelta moest hij nog opgeven. Hij heeft onder andere corona gehad en blessures dit seizoen. Volgens zijn ploeg coach Patrick Lefevere was het absoluut niet slim om Julian mee te nemen naar het WK wegens nog niet fris. Hij zal dan ook moeten knechten dit jaar. Wie wel mee is als mede kopman is Van Der Poel. De Nederlander die in zeer goede vorm is krijgt samen met Dylan Van Baarle het kopmanschap in zijn ploeg. Op de Mixed Relay eerder deze week kampte Nederland met erg veel pech maar kon Mathieu al wel zijn benen eens goed testen met het ook op vannacht. Zijn vorige 3 koersen heeft hij ook gewonnen en dit lijkt een parcours waar de Nederlander wel zijn kwaliteiten mee kwijt kan.

We verwachten dan ook de Van Der Poel voor Alaphilippe zal eindigen dit WK.

Op het WK Basketbal zijn de dames van Groep A bezig aan hun derde speeldag. Op deze speeldag treft België Puerto Rico. Dat België gaat winnen kan het kleinste kind ook voorspellen, de vraag is vooral met hoeveel punten voor. Beide ploegen hebben dit WK al 1 keer gewonnen en verloren tegen Amerika. België verloor met “slechts” 15 punten verschil van de Amerikaanse dames. Puerto Rico verloor met maar liefst 64 punten verschil. De laatste keer dat België Puerto Rico treft was eerder dit jaar voor de WK kwalificatie. België won toen met 33 punten verschil. In het totaal troffen beide ploegen elkaar al 5 keer. Het kleinste verschil was 22 punten telkens in het voordeel van België.

We verwachten dan ook dat de Belgische dames vandaag met meer dan 19.5 punten verschil zullen winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden