Dit land blijft ongeslagen in League C voor bijna 3 keer je inzet!

Vandaag om 20:45 begint de wedstrijd tussen Cyprus en Griekenland. De bijna buurlanden van elkaar speelden 9 juni 2022 nog tegen elkaar, toen wist Griekenland de Cyprioten met 3-0 te verslaan. De wedstrijd wordt gespeeld in de AEK Arena.

Cyprus staat momenteel op de derde plek in League C, en wist nog geen wedstrijd te winnen. Er werd twee keer gelijk gespeeld tegen Noord-Ierland, en er werd van zowel Griekenland als Kosovo verloren. De nummer 107 van de wereld heeft eigenlijk nooit fantastisch prestaties weten te verrichten en het zal een lastige avond worden voor de Cyprioten tegen de nummer 1 uit de poule.

Griekenland doet het uitstekend in de Nations League. De Grieken wisten alle vier hun potten te winnen, wisten daarin 7 keer te scoren en kregen nog geen één tegengoal. Onderling hebben de Grieken ook niks te vrezen voor de Cyprioten, zo werden de afgelopen 4 edities allemaal gewonnen door Griekenland. Het land wist het WK jammer genoeg niet te halen, destijds was John van ’t Schip nog trainer van de Grieken, die na het niet behalen van het WK opstapte als trainer. De Grieken moesten Zweden en Spanje boven hen laten.

Wij denken dat de Grieken een makkelijk avond bij hun buur(ei)land zullen hebben en met minimaal twee doelpunten verschil zullen winnen van de Cyprioten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden