Simpele zeges op de openingsspeeldag van het WK Volleybal voor 2.2 keer je inzet!

Polen opent haar eerste wedstrijd in groep tegen Kroatië. De Poolse damens zijn dit WK mede outsiders voor de wereldtitel. In de wedstrijd tegen de Kroaten zijn ze dan ook de grote favoriet. Ondanks het verlies in de laatste 3 oefenwedstrijden van Polen hebben ze toch niet slecht gespeeld. Ze verloren telkens 3-1 maar dit wel van Italië, Turkije en Servië wat toch wel enorm grote landen zijn in de volleybalwereld.

Onderling speelde deze ploegen 4 keer tegen elkaar. Polen won elke wedstrijd en dit met 2 of 3 setten verschil.

We verwachten dan ook dat Polen vandaag wint -1.5 set handicap.

Nederland speelt dan weer haar eerste wedstrijd op dit WK in groep A tegen het kleine Kenia. Kenia is slechts een hapje voor bijna elke ploeg dit WK en is al lang blij dat ze hier aan mogen deelnemen. Nederland is het nummer 4 van het voorbije WK en EK. Op de Nations League hebben ze zichzelf ook met overtuiging kunnen laten garanderen op nog een seizoen in de hoogste groep dus ze hebben zeker een paar goede jaren achter de rug. Kenia werd overlaatst nog wel Vice-Afrikaans kampioen maar daar is dan ook alles mee gezegd. Alle vorige onderlinge wedstrijden won Nederland simpel met 3-0. Het gemiddeld aantal gemaakte punten over deze wedstrijden zijn slechts 114. We gaan voor wat zekerheid vandaag en spelen minder dan 125.5 aantal punten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden