Ruim 6 keer je inzet in het Helsinki Olympic Stadium!

Vanavond staat de wedstrijd Finland tegen Roemenië op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het Helsinki Olympic Stadium in Finland en begint om kwart voor 9. De Spaanse scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande heeft de leiding over de wedstrijd.

De thuisploeg staat op een derde plaats in groep drie in League B in de Nations League. De Finnen behaalden vier punten uit vier wedstrijden. De Finse nationale ploeg wist met 2-0 te winnen van Montenegro en speelde met 1-1 gelijk tegen Bosnië en Herzegovina. Daarnaast werd er ook twee keer verloren, Bosnië en Roemenië waren net te sterk voor de Finnen.

Roemenië staat met drie punten op de laatste plaats. De Roemenen verloren maar liefst drie keer. Montenegro was twee keer te sterk voor Roemenië. Daarnaast was Bosnië en Herzegovina ook een keer te sterk. Daarentegen werd er wel met 1-0 gewonnen van Finland, de aankomende tegenstander. De nationale ploeg van Roemenië, kregen vijf doelpunten tegen in vier wedstrijden. Daarnaast wisten ze maar één keer te scoren.

In de zes laatste onderlinge wedstrijden, verloor Roemenië geen één keer van Finland. Daarnaast viel er maar één keer meer dan 2.5 goal in de wedstrijd.

Wij verwachten dat Roemenië wint en naar de derde plaats klimt. Daarnaast verwachten wij dat er minder dan 2.5 goals vallen.