Engelsen nemen revanche en pakken de drie punten voor 2,5 keer je inzet!

Vanavond staat er in League A, Group 3 een mooie wedstrijd klaar tussen Italië en Engeland. De twee speelden vorig jaar nog de EK finale tegen elkaar, die na penalty’s gewonnen werd door de Italianen.

Italië zit momenteel in een vorm dip. Ze wisten pas één keer te winnen in de Nations League, namelijk van Hongarije, die verrassend bovenaan staan in de poule des doods. Sinds het winnen van het EK gaat het eigenlijk al minder met de Azzurri. De ploeg van Roberto Mancini wist zich niet te plaatsen voor het WK, nadat zij in de Play-offs verrassend van Noord-Macedonië verloren. De Italianen spelen dus eigenlijk nergens voor, alleen voor hun eigen eer en om degradatie uit League A te voorkomen. De Italianen zullen het echter wel zonder Marco Verratti moeten doen, hij is geblesseerd aan zijn kuit.

De Engelsen wisten zich gemakkelijk te plaatsen voor het WK. Er werd door The Three Lions maar liefst acht keer gewonnen, en zij speelden twee keer gelijk. De Engelsen wisten in die tien wedstrijden maar liefst 39 keer te scoren en incasseerden maar 3 tegengoals. Na het verliezen van de EK finale leek het dus alsof Engeland zich wist te herpakken, maar in de Nations League wisten zij nog geen één keer te winnen. Er werd tweemaal verloren van Hongarije en de Engelsen speelden gelijk tegen zowel Italië als Duitsland.

Gezien de situatie dat Italië nergens meer voor speelt, behalve het voorkomen van degradatie, en Engeland zich goed wil voorbereiden voor het WK en daarnaast wil revancheren tegen de Italianen, denken wij dat de Engelsen er met de zege vandoor zullen gaan.

Live Betting NL - de #1 op live wedden