Deze speler scoort minimaal twee keer voor bijna 5 keer je inzet!

Vanavond staat er een oefenwedstrijd klaar tussen de nummer 1 van de wereld, Brazilië, en de nummer 60 van de wereld, Ghana klaar.

Brazilië lijkt momenteel onverslaanbaar. De Seleção wist hun laatste vijf wedstrijden te winnen, en zijn al 13 wedstrijden ongeslagen. Met topspelers, zoals Neymar, Vinícius Júnior, Marquinhos en Alisson zullen de Brazilianen ongetwijfeld topfavoriet zijn op het WK in Qatar. Neymar is momenteel in topvorm bij zijn werkgever PSG. Hij wist in tien wedstrijden al negen keer te scoren, en gaf daarbij ook nog eens acht assists. De superster uit Brazilië lijkt dit seizoen fysiek veel sterker dan vorige jaren, waar hij vaak kampte met veel blessures. Mocht Neymar deze huidige vorm weten vast te houden, zal het wel eens een fantastisch WK kunnen worden voor hem en de Seleção.

Ghana wist zich wederom te plaatsen voor het WK. Het nationale voetbalelftal van Ghana is een groot voetballand in Afrika, maar ook wereldwijd hebben zij al mooie resultaten weten te boeken. De Ghanezen zullen een sterke voorbereiding willen draaien richting het WK in Qatar. Echter treffen zij de nummer 1 van de wereld, Brazilië in een oefenwedstrijd, wat een hele lastige wedstrijd voor het Afrikaanse topland zal worden.

Wij denken dat Neymar in deze huidige vorm minimaal twee doelpunten zal maken tegen Ghana, gezien de vorm van Brazilië en het verschil in de selectie tussen beide landen.