Topschutter Lewandowski weet te scoren, maar Polen weet niet te winnen in eigen huis!

Vanavond staat er in League A, poule 4 een mooie wedstrijd klaar! Polen zal het gaan opnemen tegen het nog ongeslagen Nederland.

De vorige editie in Nederland eindigde in een 2-2. Polen moest toen hun topschutter Robert Lewandowski missen. Voor de Polen is alleen nog handhaving mogelijk, zij kunnen geen groepshoofd meer worden, maar het zal voor Polen wel een goede test zijn voor het beginnen van het WK. Het WK werd bereikt door te winnen van Tsjechië en Zweden in de Play-offs. Van de laatste acht wedstrijden werd er in 6 van die wedstrijden door beide teams gescoord, zowel door de Polen als hun tegenstander wist het net te vinden.

De Nederlanders hebben een goed jaar, zij wisten dit jaar nog geen één keer te verliezen. Inmiddels zijn ze 13 wedstrijden ongeslagen. In de laatste 6 wedstrijden Nederland te scoren, maar wist hun tegenstander dat ook. Onderling met de Polen wist het team van Van Gaal al 4 wedstrijden niet te verliezen. Nederland zal in de aanloop naar het WK een goede voorbereiding willen draaien, en zal het dus van zowel Polen als België (a.s. zondag) willen winnen.

Wij denken dat Robert Lewandowski zal scoren, maar dat Nederland uiteindelijk toch met de winst ervandoor gaat!

Live Betting NL - de #1 op live wedden