Topschutter Dursun weet weer te scoren voor ruim 3 keer je inzet!

Ze Vanavond om kwart voor negen staat de wedstrijd tussen Turkije en Luxemburg op het programma.

Deze wedstrijd gaat tussen de nummer één en twee uit League C, Groep 1 in de Nations League.

Turkije staat met twaalf punten uit vier wedstrijden bovenaan in Groep 1 in League C en heeft dus geen punten laten liggen. Litouwen werd twee verslagen met uitslagen als 2-0 en 0-6. Daarnaast werd er gewonnen van de Faeröereilanden en van Luxemburg, de aankomende tegenstander.

In deze wedstrijden wisten de Turken veertien keer te scoren en vier keer de nul te houden.

Als de Turken deze wedstrijd weten te winnen, dan zijn ze zeker van een eerste plek. Serdar Dursun wist  van de 14 goals er al 4 te maken!

Luxemburg staat met zeven punten op een tweede plaats in Groep 1 in League C. Zij verloren alleen met 0-2 van hun aankomende tegenstander Turkije. Daarnaast wisten ze één keer te winnen van de

Faeröereilanden en van Litouwen. Daarnaast speelden de Luxemburgers ook een keer gelijk tegen de Faeröereilanden. De Luxemburgers wisten alleen tegen Turkije niet te scoren en maakten in de andere drie wedstrijden vijf doelpunten te maken. Daarnaast moesten ze vier goals incasseren en wisten ze twee wedstrijden de nul te houden.

Wij verwachten dat Turkije de wedstrijd wint en de eerste plek bemachtigd. Daarnaast denken wij dat Serdar Dursun weer een doelpunt maakt. Gezien de vorige editie en de macht die Turkije in deze poule laat zien, denken wij niet dat Luxemburg zal scoren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden