Kroatië verslaat Denemarken en pakt koppositie in groep 1 in de Nations League!

Vanavond om kwart voor negen staat de wedstrijd tussen Kroatië en Denemarken op het programma. Beide landen zijn geplaatst voor het Wereldkampioenschap en willen beide met een goed gevoel afreizen naar Qatar. De wedstrijd tussen de nummer één en twee van groep 1 in de Nations League.

Denemarken staat op dit moment bovenaan de ranglijst met een voorsprong van twee punten op Kroatië. Denemarken behaalde negen punten uit vier wedstrijden. Hierbij wisten ze Oostenrijk zelfs twee keer te verslaan en Frankrijk één keer. Het vorige onderlinge duel verloren ze met 0-1 van Kroatië. In deze wedstrijden kregen de Denen drie goals tegen en wisten ze zelf zes keer te scoren.

Kroatië staat op dit moment met twee punten achter op de lijstaanvoerder Denemarken. De Kroaten hebben dit moment zeven punten verzameld, door te winnen van Frankrijk en Denemarken. Daarnaast speelden de Kroaten één keer gelijk tegen Frankrijk en verloren ze met 0-3 van de Oostenrijkers. In deze wedstrijden wist Kroatië 3 keer te scoren en moest de keeper vier keer vissen.

De drie voorgaande edities tussen deze twee landen heeft Kroatië niet verloren.

Wij denken dat Kroatië weer wint en de koppositie overneemt van Denemarken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden