Jonge superster blijft scoren en geeft de Fransen hoop voor het WK!

Vanavond om 20:45 staat er een mooi affiche klaar, namelijk Frankrijk – Oostenrijk. De Fransen wisten zich gemakkelijk te plaatsen voor het WK in Qatar. Oostenrijk had wat meer moeite en wist zich uiteindelijk ook niet te plaatsen, er werd verloren van Wales met 2-1.

Frankrijk beleeft een mindere periode, zo werd er in de Nations League nog geen één keer gewonnen. De Fransen speelden twee keer gelijk en verloren eveneens twee keer. Het vorige duel eindigde in een 1-1 tussen Oostenrijk en Frankrijk. Dat de Fransen een bizar goed team hebben, weten we inmiddels allemaal, toch bleven de resultaten uit. De huidige vorm bij de spelers keert echter terug bij hun clubs, zo wist Mbappé dit seizoen in negen wedstrijden al 10 keer te scoren. Ook spelers zoals Ousmane Dembélé, Raphaël Varane en Aurélien Tchouameni spelen dit seizoen uitstekend voor hun clubs.

Oostenrijk heeft ook een mindere periode, in de Nations League wisten ze alleen hun eerste wedstrijd te winnen, van Kroatië wel gezegd, er werd met 0-3 gewonnen. De Oostenrijkers verloren tweemaal van Denemarken en speelden gelijk tegen de Fransen. Oostenrijk speelt eigenlijk nauwelijks ergens voor, behalve voor hun eigen eer en het mogelijk degraderen uit league A.

Wij denken dat de huidige wereldkampioen hun ouderlijke vorm terugkrijgt en de Oostenrijkers zullen overrompelen. Daarnaast denken wij dat de PSG-ster minimaal een doelpunt mee zal pikken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden