Deze Brit verdubbelt je inzet in San Diego door een simpele overwinning!

In San Diego nemen Evans en Daniel het tegen elkaar op voor een plek in de kwartfinale. Evans mag tevreden zijn over zijn hardcourt-seizoen. De Brit bereikte na de kwartfinale in Washington, de halve finale in Montreal. Daar verloor hij tegen een fantastisch spelende Carreno-Busta. Op weg naar de halve finale wist Evans wel knap te winnen van Rublev en Fritz. Op de US Open werd de nummer 25 van de wereld in de derde ronde uitgeschakeld door Cilic. Vorige week wist hij dan weer in de Davis Cup in straight sets te winnen van Griekspoor.

Daniel verloor tegen diezelfde Griekspoor dan weer de eerste ronde in Winston-Salem. Het hardcourt-seizoen van de Japanner is minder rooskleurig. Hij verloor 3 keer in de eerste ronde van een ATP-toernooi. Verder verloor hij ook 3 wedstrijden in de kwalificatie, wat natuurlijk geen al te beste prestatie is. Deze week won Daniel zijn eerste ronde tegen de nummer 173 van de wereld Nava.

We verwachten dat Evans deze wedstrijd makkelijk naar zijn hand zal zetten. Kwalitatief is de Brit in onze ogen de betere speler, bovendien zijn de resultaten van Evans ook overtuigender.

Live Betting NL - de #1 op live wedden