Bijna 3 keer je inzet voor een tiebreak in deze tenniswedstrijd!

Er staat een Amerikaans onderonsje op het programma op het ATP-toernooi in San Diego. Nakashima en Kudla staan tegenover elkaar in de 8ste finale. Nakashima is de terechte favoriet, maar toch denken we dat hij vandaag niet zonder problemen zal winnen.

Het hardcourt-seizoen van Nakashima is wisselvallig. Zowel in Atlanta als in Los Cabos bereikte hij de kwartfinale, maar de 2 toernooien erna was de eerste ronde zijn eindstation. In Montreal werd hij in 2 sets verslagen door Norrie, waarna hij ook 2-0 verloor tegen Karatsev. Gister had hij echter geen makkelijke wedstrijd tegen de nummer 411 van de wereld. De wedstrijd eindigde namelijk op 7-5/7-6.

Het hardcourt-seizoen van Kudla is dramatisch. Hij verloor 3 keer in de eerste ronde van een ATP-toernooi, 2 keer kon hij zich zelfs niet kwalificeren. Vorige week was de nummer 104 van de wereld actief op een challenger-toernooi, waar hij de halve finale wist te bereiken. Daar werd hij met 7-6/6-3 uitgeschakeld door Koepfer.

Zoals gezegd verwachten we dat Nakashima vandaag zal winnen. Toch denken we dat Kudla het minstens 1 set spannend kan maken. Nakashima had gister problemen tegen een op papier slechte speler. Kudla is een betere speler, waardoor we een notering van 2.70 zeer hoog vinden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden