Online Live League Darts voor maar liefst 2.5 keer je inzet!

Deze middag wordt er weer stevig gegooid op de online live league. Vandaag is weer de laatste dag van een blok van 3 dagen op een rij pijltjes gooien voor de deelnemers.

Hieronder neem ik je even mee naar 2 wedstrijden met een voor ons duidelijke winnaar.

De eerste wedstrijd waar we vandaag ons oog op richten is die tussen de Pool Bialecki en de Brit Kelling. Voor wie het darts zeer intensief volgt is Bialecki geen onbekende naam. Zo nam hij dit jaar voor Polen nog mee deel aan de World Cup Of Darts samen met Ratajski en nam hij eerder dit jaar ook al deel aan enkele Euro Tours. Ook in de Onlive Live League presteert hij niet slecht. Zo won hij zowel gisteren als eergisteren 3 van zijn 5 partijen. Zij Britse tegenstander had gisteren een veel mindere dag en won slechts 1 partij van de 5, maandag wist hij ook niet goed te presteren en won slechts 2 wedstrijden. Gisteren won de Pool overigens ook nog eens van Kelling.

Gezien de huidige vorm en het niveau van beide tegenstanders verwachten we dan ook dat Bialecki vandaag zal winnen.

De tweede partij van het artikel is die tussen de Zwitser Bellmont en de Amerikaan Lauby D. Bellmont won gisteren slechts 1 partij van de 5 en wist ook maandag slechts 2 keer te winnen. Lauby D daarentegen won dan weer gisteren op 1 partij na elke wedstrijd en ook maandag won hij er 3 van de 5. Gisteren was overigens ook 1 van zijn overwinning eentje tegen Bellmont.

We verwachten dan ook dat Bellmont vandaag wederom zijn meerdere moet erkennen in Lauby D.