Enkelhandige backhands zorgen voor een 3-setter!

In het ATP-toernooi van Metz staat er vandaag een mooi affiche op het programma. Gasquet en Thiem zullen het tegen elkaar opnemen voor een plek in de tweede ronde. Gasquet wist 7 van zijn 9 wedstrijden in het hardcourt-seizoen te winnen. In Winston-Salem bereikte hij de kwartfinale, waar Djere in 3 sets te sterk bleek. Op de US Open won de Fransman 2 rondes, maar in de derde ronde verloor hij tegen Nadal. Vorige week bevestigde hij zijn goede vorm, door in de Davis Cup in 2 sets van Kubler te winnen.

Thiem is bezig aan zijn comeback, de resultaten zijn na lange tijd terug beter aan het worden. Vorige week bereikte hij nog de finale op het challenger-toernooi in Rennes, waar hij verloor tegen een goed spelende Humbert. In het begin van zijn hardcourt-seizoen was de 8ste finale zijn eindstation in Winston-Salem. Daar verloor hij tegen Draper, die prima tennis liet zien. Er waren zeker verwachtingen voor de US Open, maar met Carreno-Busta als tegenstander in de eerste ronde werd het een lastige opgave.

We verwachten dat het een spannende strijd gaat worden. Beide spelers beschikken over goede slagen, waardoor het wel eens een 3-setter kan worden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden