De uitstekende vorm van deze Fransman zorgt voor een overwinning tegen zijn landgenoot!

Vandaag staat er een Frans onderonsje op het programma in Metz. Humbert en Bonzi nemen het namelijk tegen elkaar op. Dit is de 2de keer op 1 maand tijd dat deze spelers tegen elkaar spelen. Op de US Open wist Bonzi de wedstrijd in 5 sets te winnen.

Na de wedstrijd op de US Open, wist Humbert veel indruk te maken op het challenger-toernooi in Rennes. Hij wist het toernooi te winnen zonder ook maar 1 set te verliezen. Met name zijn 6-3/6-0 overwinning in de finale tegen Thiem was indrukwekkend. Als we kijken naar zijn andere resultaten in het hardcourt-seizoen, zien we dat hij heeft kunnen winnen van Huesler en Ymer, wat ook prima resultaten zijn.

Bonzi wist na zijn overwinning tegen Humbert geen enkele wedstrijd meer te winnen. In de US Open was Kyrgios logischerwijs te sterk. Vorige week was de Davis Cup geen succes, aangezien hij 3 keer in 3 sets verloor tegen Struff, De Minaur en Goffin. Verder waren zijn enige overwinningen tegen Edmund en Monteiro.

We verwachten dat Humbert zijn goede vorm door kan trekken, en te sterk zal zijn voor Bonzi.

Live Betting NL - de #1 op live wedden