Een tiebreak in San Diego verdubbelt je inzet!

Huesler en Galan mogen het vandaag tegen elkaar opnemen in San Diego. Beide spelers wisten met momenten indruk te maken tijdens het hardcourt-seizoen. Galan deed dat door werkelijk ongelofelijk tennis te spelen tegen Tsitsipas op de US Open, waardoor hij met 6-0/6-1/3-6/7-5 won. Uiteindelijk werd de Colombiaan in de 16de finale door Davidovich Fokina uitgeschakeld. Vorige week won de nummer 75 van de wereld in de Davis Cup simpel met 6-2/6-2 tegen de nummer 365 van de wereld.

Huesler maakte indruk op het ATP-toernooi in Winston-Salem, waar hij de finale bereikte. In dat toernooi wist hij Ymer, Ivashka en Draper te verslaan. Knappe resultaten, maar vooral het tennis wat de Zwitser liet zien was zeer goed. Op de US Open werd Huesler in 3 sets uitgeschakeld door Shapovalov, wat uiteraard geen schande is. Ook hij was vorige week actief in de Davis Cup, hij won met 6-4/6-2 van de nummer 260 van de wereld.

Beide spelers beschikken over een prima opslag, wat ze kunnen opvolgen met goede slagen. We verwachten dat het een spannende strijd wordt, wat best wel eens 3 sets kan duren. Gezien de vorm van beide spelers verwachten we ook dat er een tiebreak gespeeld zal worden.