De Roemeense kampioen wint voor de negende keer voor bijna drie keer je inzet!

Vanavond om 19:30 staat de wedstrijd FC Argeş Piteşti – CFR Cluj op het programma.

De nummer tien neemt het op tegen de nummer zes in de Superliga. FC Argeş Piteşti heeft tien wedstrijden gespeeld en CFR Cluj heeft acht wedstrijden in de competitie gespeeld. De thuisploeg heeft de laatste twee wedstrijden in de competitie verloren. In de laatste twee wedstrijden kreeg de thuisploeg vier goals om de oren en wisten ze geen enkele keer te scoren. In de tien wedstrijden wist FC Argeş Piteşti negen keer te scoren en moesten ze viertien goals incasseren.

CFR Cluj staat op de zesde plaats met vijftien punten uit acht wedstrijden. In deze acht wedstrijden werd vijf keer gewonnen en drie keer verloren. Hierin scoorde CFR Cluj vijftien keer en moest de keeper van CFR Cluj negen keer vissen. Als CFR Cluj deze wedstrijd weet te winnen, kunnen ze goede zaken doen in de ranglijst en twee plekken stijgen. In de laatste twee competitiewedstrijden heeft CFR Cluj geen tegendoelpunten geïncasseerd.

De vorige editie wist de kampioen van Roemenië uit met 0-6 te winnen van FC Argeş. De laatste acht edities werden allemaal gewonnen door Cluj, daarbij kregen ze geen enkele tegengoal.

Wij denken dat CFR Cluj er met de drie punten vandoor gaat en voor de derde keer op rij in de competitie de nul houdt.