Madrileense derby! Real Madrid wint de wedstrijd gemakkelijk voor ruim vier keer je inzet!

Het is vandaag weer tijd voor de Madrileense derby. De club van Diego Simeone zal het opnemen tegen Los Blancos van Carlo Ancelotti.

Atlético Madrid heeft een prima start gemaakt in La Liga. Er werd drie keer gewonnen, ze speelden één keer gelijk en er werd ook pas één keer verloren, van Villareal wel te verstaan. Atlético staat momenteel met 10 punten op de zevende plek. De club wist de vorige editie nog te winnen van Real Madrid, met 1-0. Afgelopen week beleefden Los Colchoneros een pijnlijk avond in de Champions League, er werd met 2-0 verloren van het Duitse Bayer 04 Leverkusen.

De eerste prijs van Carlo Ancelotti en zijn ploeg werd dit jaar al gewonnen. Real Madrid won in augustus de Super Cup (wedstrijd tussen de CL-winnaar en EL-winnaar), maar het lijkt erop alsof de Madrilenen nog niet klaar zijn met prijzen winnen. De kampioen van vorig jaar en tevens Champions League winnende ploeg blijft maar presteren, zo werden de laatste negen wedstrijden allemaal gewonnen. Los Blancos wist dit seizoen alle vijf de competitie wedstrijden te winnen, waarin ze vijftien keer wisten te scoren, daarmee staan ze bovenaan en twee punten los op rivaal FC Barcelona. In de Champions League lijkt Real Madrid ook geen moeite te hebben, de recordhouder met veertien CL-titels wist beide wedstrijden te winnen, en kreeg daarbij ook geen tegendoelpunt.

Wij verwachten dat Real Madrid de Madrileense derby zal winnen en daarbij ook nog eens met twee doelpunten verschil!