Wedstrijd in eigen huis voor deze darter!

Mijn uitleg over het parcours van de Gooikse Pijl en de vorm van Jasper Philipsen kan je in het artikel lezen: “Opnieuw Nederlandse glorie in de Gooikse Pijl voor 4 keer je inzet!”. Maar dankzij die statistieken en vorm verwachten wij dus dat Philipsen top 3 zal rijden.

In Afas Live zijn nog altijd de World Series Of Darts Finals bezig en daar is een Nederlander het zeer goed aan het doen. Dirk Van Duijvenbode staat in de kwartfinale tegenover de Engelsman Ryan Joyce. In de eerste ronde had Van Duijvenbode het nog vrij lastig tegen de Australiër Puha. In de tweede ronde won hij dan weer een stuk vlotter met 6-3 van Gary Anderson. Joyce gooit een beetje hetzelfde als Van Duijvenbode. Hij had het in de eerste ronde ook zeer lastig tegen de Amerikaan Baggish en gooide in de tweede ronde Van Den Bergh vlotjes naar huis. Joyce verliest tegenwoordig bijna elk vloer tornooi in de eerste ronde. Van Duijvenbode wint bijna altijd minstens 3 wedstrijden tegenwoordig en is dus echt goed in vorm. Ook het laatste onderlinge duel won Dirk nog.

We verwachten dan ook dat Van Duijvenbode vandaag voor eigen volk zal doorstoten naar de halve finale.