Zulte Waregem geraakt maar niet uit de dip voor bijna 2.5 keer je inzet!

Zulte Waregem ontvangt vandaag Sint Truiden in eigen huis. Zulte Waregem zal vandaag ongetwijfeld nog eens de 3 punten willen pakken. Voor hun is het namelijk van de eerste speeldag geleden dat ze wisten te winnen. Dat wil zeggen dat ze uit de laatste 7 wedstrijden slechts 2 punten wisten te pakken. We kunnen dus wel zeggen dat hun vorm beneden peil is.

Sint Truiden is beter gestart, zij verloren nog maar 2 keer. Zowel Anderlecht als Standard bleken te sterk. Verder speelden ze 4 keer gelijk, en wonnen ze 2 keer. De gelijke spelen waren onder andere tegen Union, Gent en Genk, wat natuurlijk 3 topploegen zijn. Ook de 2 overwinningen zullen ze zeker tevreden zijn. In Oostende werd het 0-1, waarna ze de week erna thuis 3-1 wonnen tegen Mechelen.

Gezien de vorm van beide ploegen, verwachten we dat Sint Truiden vandaag zeker met punten naar Limburg zal trekken. In de laatste onderlinge ontmoeting was Sint Truiden ook al de sterkste, waardoor ze met 0-2 wisten te winnen.