Toptrainers Pep Guardiola en Antonio Conte maken indruk voor ruim 4 keer je inzet

De eerste wedstrijd op de zaterdag in de Premier League wordt gespeeld tussen Wolverhampton Wanderers FC en Manchester City. De Wolves staan na zes wedstrijden op de veertiende plaats met 6 punten. De club uit Wolverhampton speelde maar liefst drie gelijk en wist één keer te winnen. Daarnaast verloren ze met een minimaal verschil tegen Leeds United en Tottenham Hotspur.

De Citizens zijn daarentegen nog ongeslagen dit seizoen. De club uit Manchester heeft tot nu toe 14 punten verzameld in de competitie. Dit hebben ze behaald door vier keer te winnen en twee keer gelijk te spelen. In de afgelopen zes wedstrijden, scoorde Manchester City twintig keer en moesten ze zes goals incasseren.

Naast de wedstrijd van Wolverhampton Wanderes FC tegen Manchester City, staat er nog een mooi voetbalaffiche op het programma. Namelijk Tottenham Hotspur tegen Leicester City. Waar Tottenham Hotspur met 14 punten op de derde plek staat,  staat Leicester City verrassend onderaan met één punt. Tottenham is nog ongeslagen en wist vier keer te winnen. Daarnaast speelden ze twee keer gelijk. De Spurs wisten 12 goals te maken en daarnaast incasseerden ze 5 goals. Leicester City wist daarentegen geen één keer te winnen. Ze speelden één keer gelijk en de overige wedstrijden gingen allemaal verloren.

Wij denken dat Manchester City beide helften wint en de Spurs de drie punten in eigen huis houdt.