Rotterdammers pakken minimaal één punt en beide teams weten te scoren voor 2.75 keer je inzet!

Fortuna Sittard beleeft een warrige competitiestart, vorige week werd pas het eerste punt behaald en nog altijd wil het ondanks de vele investeringen en de aankoop van Burak Yilmaz nog niet lukken bij de club uit het zuiden van Nederland. De club uit Sittard heeft al negen wedstrijden op rij niet weten te winnen en daarnaast verloor het de afgelopen vijf thuiswedstrijden in de Eredivisie allemaal! Wel is Fortuna een scorende ploeg, zo wist het dit seizoen pas één keer niet te scoren, namelijk tegen FC Twente.

Voor de Rotterdamse club Excelsior ziet dit seizoen er een stuk rooskleuriger uit! De promovendus wist dit seizoen al drie keer te winnen. De club verloor zijn wedstrijden van RKC, PSV en FC Twente, waarvan PSV en FC Twente geen onaardige ploegen zijn. Ook bij Excelsior vallen er veel doelpunten, zo werden er meer dan 2,5 doelpunt gescoord bij alle vijf de laatste wedstrijden.

Onderling vallen er tussen de ploegen ook vaak veel goals, zo scoorden beide teams vier keer in de laatste vijf edities. Aangezien Fortuna Sittard in een mindere fase zit, terwijl het voor promovendus Excelsior er een stuk beter uitziet, verwachten wij dat Excelsior Rotterdam minimaal één punt mee naar huis neemt, en dat beide teams, gezien de vorige edities en de doelpunten die beide teams dit seizoen maken, zullen scoren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden