Noord-Brabanders strijden om de winst voor drie keer je inzet!

Een onderonsje in de Nederlandse provincie Noord-Brabant staat vandaag voor de boeg. FC Den Bosch zal het thuis gaan opnemen tegen TOP Oss.

FC Den Bosch beleeft een belabberde seizoensstart, er werd van de zeven gespeelde wedstrijden maar liefst zes keer verloren. De Noord-Brabantse hoofdstad verkeert in een enorme vorm dip, alle vijf de laatste wedstrijden werden verloren. FC Den Bosch kreeg dit seizoen al vijftien tegengoals. In de huidige staat waarin FC Den Bosch verkeert, denken wij niet dat zij veel wedstrijden zullen winnen.

TOP Oss doet het dit seizoen wel een stuk beter dan Den Bosch. De club uit Oss wist twee keer te winnen, speelden één keer gelijk en verloren drie wedstrijden. De vorm lijkt met name de laatste twee wedstrijden terug te keren, zo speelde TOP Oss vorige week gelijk tegen Jong Ajax en wist het die week daarvoor te winnen van Jong PSV. De Ossenaren scoorden dit seizoen acht keer en wisten er zeven te incasseren.

Bij TOP Oss zal Justin Mathieu een belangrijke schakel zijn in de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Justin wist dit seizoen namelijk al vier goals te maken en gaf één assist. Hij is dus bij zes van de acht gemaakte goals betrokken voor TOP Oss.

Door de huidige vorm waar FC Den Bosch in zit, verwachten wij dat TOP Oss de drie punten mee naar huis neemt en daarmee het onderonsje in Noord-Brabant zal gaan winnen!