Een doelpunt van deze Duitser levert je 3 keer je inzet op!

Vandaag staat er een affiche klaar tussen het uit West-Duitsland komende Bayer Leverkusen en het uit het Noord-Duitsland komende Werder Bremen.

Bayer 04 is dit seizoen dramatisch begonnen, zo werd er uit de eerste zes wedstrijden maar één keer gewonnen, werd er één keer gelijk gespeeld en verloor de club maar liefst vier wedstrijden! De club verkeert momenteel op de zeventiende plaats. Ondanks deze slechte reeks wist de Duitse club afgelopen week wel te winnen van Atletico Madrid in de Champions League! Bayer Leverkusen wist in de zes gespeelde wedstrijden acht keer te scoren en kreeg daarin maar liefst elf doelpunten tegen.

Promovendus Werder Bremen is dit seizoen goed van start gegaan, zo wisten ‘Die Grün-Weißen’ twee wedstrijden te winnen, speelden zij ook twee wedstrijden gelijk en werden er ook twee wedstrijden verloren. Er werd onder andere gewonnen van de grootmacht Borussia Dortmund. Dat Werder Bremen, en met name Niclas Füllkrug, veel scoort mag duidelijk wezen, de Noord-Duitse club wist al twaalf goals te maken, waarvan er vijf op de naam van Füllkrug kwamen te staan.

Tijdens de vorige zes edities wisten beide teams vijf keer daarvan te scoren, een garantie voor doelpunten dus. Wij verwachten dus ook dat topschutter Niclas Füllkrug een doelpuntje zal meepikken!