Fulham wint het duel tegen mede-promovendus Nottingham voor bijna 5 keer je inzet!

Na een afgelaste speelronde door het overlijden van de Queen staat er vandaag terug Premier League op het programma. Nottingham Forest mag Fulham thuis ontvangen. Het is een duel tussen 2 opkomers uit de Championship, maar de 1 doet het toch wat beter dan de andere. Zo staat Fulham momenteel 10de met 8 punten uit de eerste 6 wedstrijden, terwijl Nottingham op de 19de plaats staat.

CASH BONUS TOT €100


Fulham heeft al knappe resultaten geboekt dit seizoen. Zo speelden ze op de openingsspeeldag gelijk tegen Liverpool, waarna ze ook een punt pakten tegen Wolves. De speelronde erna wist de promovendus hun eerste 3 punten te pakken tegen Brentford. In de afgelopen 3 speelrondes wisten ze 1 keer te winnen en verloren ze 2 keer, maar met als tegenstanders Arsenal, Tottenham en Brighton is dit zeker niet slecht. De 2 nederlagen tegen Arsenal en Tottenham waren beide 2-1, wat uiteraard geen schande is.

Nottingham wist dit seizoen nog maar 1 keer te winnen. Dit was op de 2de speelronde tegen West Ham. De week erna wisten ze ook nog een punt te pakken tegen Everton, maar vanaf toen ging het bergafwaarts. Ze verloren de 3 weken erop tegen Tottenham, City en Bournemouth. Wel wisten ze in 3 van hun 6 wedstrijden te scoren.

Aangezien Fulham in 5 van hun 6 wedstrijden wist te scoren, maar ook een tegengoal kreeg, verwachten we vandaag opnieuw veel doelpunten. Wel denken we dat ze de 3 punten zullen pakken.