Antwerp stopt maar niet met winnen voor ruim 2 keer je inzet!

Seraing staat vandaag voor een loodzware opdracht. Ze trekken namelijk naar de Bosuil, waar ze Antwerp treffen. Antwerp is tot nu toe aan een perfect seizoen bezig. Ze staan momenteel aan de leiding met 24 punten uit 8 wedstrijden. De voorbije 2 weken stonden ze ook verdedigend goed, aangezien ze met 0-2 tegen Cercle wonnen en met 3-0 van Westerlo. Voor deze 2 weken wisten ze 2 toppers te winnen. 4-2 was de uitslag na 90 min tegen Union, tegen Gent wisten ze met 1-2 te winnen. Verder hield de ploeg van Van Bommel ook al de nul tegen Eupen en Zulte Waregem.

Seraing staat op de 16de plaats. Ze wisten slechts 2 wedstrijden te winnen, en verloren er maar liefst 6. In 5 van deze 6 verliespartijen wisten ze geen doelpunt te maken. Dit was vorige week ook het geval tegen Club Brugge, waar ze met 0-2 van verloren.

Als we kijken naar de onderlinge resultaten, zien we dat Antwerp vorig jaar 2 keer wist te winnen. Gezien de uitstekende vorm van Antwerp, en de slechte vorm van Seraing, verwachten we vandaag opnieuw een overwinning voor de leider. Ook denken we dat Butez zijn netten schoon houdt.