7.50 keer je inzet bij deze Spaanse degradatietopper!

In La Liga staan vandaag Cadiz en Valladolid tegenover elkaar. Beide ploegen zijn zeer slecht aan het seizoen begonnen. Cadiz heeft nog geen punten weten te behalen, waardoor ze laatste staan. Valladolid doet het iets beter, zij staan 17de met 4 punten uit de eerste 5 wedstrijden.

Voor Cadiz kan het seizoen bijna niet slechter begonnen zijn. Ze wisten nog geen enkele goal te maken, en kregen er maar liefst 14 binnen. Dat Cadiz aanvallend bijzonder zwak is, is ook te blijken uit de statistieken. In de 5 competitiewedstrijden schoten ze slechts 7 keer op doel. De afgelopen 2 wedstrijden wisten ze geen enkel schot op goal te produceren. Valladolid wist tot nu toe 3 keer het net te vinden. Zij kregen er 10 binnen.

Als we kijken naar de onderlinge ontmoetingen, zien we dat ze zeer aan elkaar gewaagd zijn. De laatste 3 duels eindigden in een gelijkspel. De 3 ontmoetingen daarvoor eindigden steeds in een 1-0 overwinning. In deze wedstrijden werd er maximum 2 keer gescoord, waardoor we dit een ‘safe’ tip vinden. Verder is een gelijkspel zeer goed mogelijk, aangezien dit in het verleden vaak is gebeurd. Door de slechte vorm van beide ploegen is de notering voor 0-0 correcte score ook interessant.

Live Betting NL - de #1 op live wedden