West Ham verslaat het zwakke Silkeborg voor 2.65 keer je inzet!

In de conference league spelen West Ham en Silkeborg vandaag tegen elkaar. Vorige week wist West Ham met 3-1 de Roemeense ploeg FCSB te verslaan. Voor Silkeborg was de eerste speelronde geen succes, zij hadden niks te zeggen in Anderlecht en verloren dan ook terecht 1-0.

In de competitie is West Ham dramatisch gestart met slechts 4 punten uit de eerste 6 wedstrijden. Deze punten wisten ze wel de afgelopen weken te pakken. Zo wonnen ze in Aston Villa, waarna ze een punt pakten tegen Tottenham.

Silkeborg doet het de laatste tijd niet veel beter. Van de laatste 5 wedstrijden wonnen ze er 2, maar verloren er 3. Ook wisten ze in de laatste 3 wedstrijden slechts 1 keer te scoren. Tegen Anderlecht kregen ze zelfs geen enkel schot tussen de palen.

Voor velen zal de selectie van Silkeborg geen bekende namen bevatten. Dit is bij West Ham natuurlijk wel het geval. Hierdoor verwachten we dat de Engelse ploeg zal winnen. Verder denken we ook dat ze de nul kunnen houden, aangezien Silkeborg aanvallend niet veel brengt de laatste weken.